Bouwplaten voor betegeling

De oplossing voor de badkamer of  vochtige ruimten.

Elke vakman weet dat het gebruik van gipsplaten en houten constructies in vochtige ruimtes grote problemen kan veroorzaken.
Scheuren en barsten, loskomende tegels, opgezwollen en rotte wanden vol schimmels…  Maar is er wel een andere oplossing ?

De bouwplaat is een dragend hardschuimelement dat speciaal ontwikkeld werd om te worden betegeld.
De toepassingen zijn zo uiteenlopend en flexibel dat elke opsomming tekort schiet.

De kern van de plaat bestaat uit milieuvriendelijk polystyreen hardschuim.  Deze kern krijgt aan de buitenzijde een cementgebonden coating waarin een wapeningsnet verweven zit.  Het resultaat is een polyvalente bouwplaat die bovendien is vederlicht is, zeer eenvoudig verwerkbaar en beschikbaar in vele dikten en vormen.

De bouwplaat is perfect waterdicht en supersterk en leent zich niet enkel voor het bekleden van hangtoiletten en voor bad ombouw.  Ook je inloopdouche, tussenwand in de badkamer, een vloeropbouw of een ronde vorm kan in de bouwplaat gerealiseerd worden.  Zelfs maatwerk is mogelijk !
 
Ook een vochtige buitenmuur kan met de bouwplaat van binnenuit geïsoleerd worden en je kan de wand rechtstreeks betegelen zonder eerst opnieuw te bezetten.  Zo los je twee problemen op in één keer.