dé airless voor de vakschilder

UltraMax II 695

De 695 een professioneel airless spuittoestel uit het top gamma van Graco.

... en kies de ProContractor-serie van het UltraMax II gamma voor ultiem comfort !
Zo onderscheidt u zich van andere professionals. Zo bespaart u tijd en geld. Zo kunt u uitblinken in uw business.

Als u op zoek bent naar het ideale toestel voor grote residentiële en commerciële schilderwerken, zowel binnens- als buitenshuis dan kiest u best de 695!
De Ultra®Max II 695 is hiervoor perfect uitgerust.

Het toestel kan vlot worden gebruikt met de meest gangbare tipformaten.
De ULTRA® MAX II 695 PROCONTRACTOR spuit op onberispelijke wijze acrylaten, primers, emulsies en verven op water- en oplosmiddelbasis.

  • Compleet uitgerust met een slang van 30 meter, voorzien van een hulpslang voor meer bewegingsvrijheid. Het toestel is op een handige kar gemonteerd.
  • Maximum spuittip opening 0.031" met twee pistolen op hetzelfde toestel is de maximum opening per pistool 0.019". Tot 3 liter per minuut kan verpompt worden aan een maximum druk van 230 bar. Dit betekent dat voor eerder eenvoudige latexwerken twee pistolen te gelijk kunnen werken. Vraag hierover meer informatie.

In deze UltraMax Procontractor serie bestaat ook de 795 en 1095, zij laten grotere spuitopeningen toe respectievelijk  tot 0.033" en 0.035" en geven zo grotere debieten. Uitermate geschikt voor hogere laagdikten en/of zwaardere producten. Beter geschikt voor twee pistolen.

Deze toestellen werken als een paard en niet u als schilder!