dé Mark V of dé Mark VII

Door gebruik te maken van spuitapparatuur kunt u grote stappen maken en tot wel 5x sneller werken. Gebruik daarvoor de Graco Mark serie met de Mark IV, Mark V, Mark VII en Mark X. Deze apparatuur is de standaard in de markt voor de meest krachtige elektrische airless spuitapparatuur. De Mark serie is geschikt voor het spuiten van latex, emulsies, acrylaten, epoxy’s, blokvullers, brandvertragende en brandwerende materialen en de meeste gangbare airless pleisters.

De Graco TexSpray Mark V gaat nog een stap verder dan de Mark IV en is geoptimaliseerd voor schilders en stukadoors die zowel schilder als pleisterklussen willen uitvoeren en een installatie willen die altijd levert. Het toestel is uitermate geschikt voor het aanbrengen van brandvertragende verven. Het is de referentie hiervoor!

De Graco TexSpray Mark VII is ontwikkeld om 2 werelden te combineren: hij is geoptimaliseerd voor het verspuiten van grote hoeveelheden verf, coating of dunpleister. Wanneer uw werkzaamheden bestaan uit verf/coating en  dunpleister verspuiten, dan is dit de installatie die het beste bij u past.

De Graco TexSpray Mark X heeft met zijn extra sterke motor een vermogen dat tweemaal zo hoog is als dat van de Mark V en is speciaal ontwikkeld voor het verwerken van de meest veeleisende airless pleisters

Om voor elk budget de best geschikte oplossing te bieden hebben wij de beschikking over de speciale Standard serie van Graco. Deze Standard serie is voorzien van alle duurzame Graco onderdelen en is gericht op pure prestaties. Deze eenvoudige lijn van apparatuur is niet voorzien van allerlei technische extra opties die de investering hoger zouden maken. Bent u op zoek naar simpele apparatuur die levert wat u vraagt? Kies dan voor de Standard serie.

De ProContractor lijn is compleet voorzien van de laatste technische innovaties om het werk voor u gemakkelijker te maken. Deze innovaties omvattten onder andere een slanghaspel, een volledig LED scherm, snel te verwisselen onderpomp, FastFlush, en veel meer. Wanneer u op zoek bent naar de meest complete installaties, voorzien van de laatste ontwikkelingen, kies dan voor de ProContractor serie.